Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Poze imobiliare Constanta. Imagini vanzari proprietate Constanta Constanta. Vanzari proprietati imobiliare. Vand imobil cu teren 1.800 metri patrati. Faleza-Spatiu ideal birouri, cabinete, restaurant-33 locuri Parcare

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 1.800 mp teren in zona Faleza Nord - Constanta
Nov 02, 2018 Nov 02, 2018 Faleza Nord - Spatiu ideal Birouri, Cabinete, Restaurant, Gradinita, are in componenta incaperi decomandate ce pot fi amenajate dupa dorintele fiecarui utilizator. Amprenta imobilului este de 365 mp construiti la sol, compus din subsol cu intrare separata (compartimentat in incaperi decomandate si spatii tehnice circulabile) + P ( spatii comerciale), in suprafata construita la sol de 365 mp cu doua intrari separate avand o inaltime de 3. 8 m. Peste incaperile de la parter exista placa turnata din beton si scara deja construita de acces peste placa. Imobilul a fost proiectat pentru P+10. In momentul de fata puzul zonal pentru aceasta constructie este doar pentru parter, existand posibilitatea pe viitor de etajare. Constructia are un teren aferent de 1800 mp, pentru care exista un drept de folosinta, unde pot fi parcate in jur de 33 de autoturisme. Utilitatile sunt in apropiere. Detine certificat de urbanism pentru recompartimentare, refatadizare, construire pod - functiuni comerciale la constructie existenta.

Faleza-Spatiu ideal birouri, cabinete, restaurant-33 locuri Parcare

Proprietate speciala cu 1.800 mp teren in zona Faleza Nord - Constanta

Proprietate speciala cu 1.800 mp teren. Suprafata construita: 365 m2.
ID: 210151 | actualizat acum 5 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Faleza Nord
  • Suprafata construita: 365 m2
  • Suprafata teren: 1.800 m2
  • Stadiu constructie: nefinalizata

Alte informatii:

Faleza Nord - Spatiu ideal Birouri, Cabinete, Restaurant, Gradinita, are in componenta incaperi decomandate ce pot fi amenajate dupa dorintele fiecarui utilizator. Amprenta imobilului este de 365 mp construiti la sol, compus din subsol cu intrare separata (compartimentat in incaperi decomandate si spatii tehnice circulabile) + P ( spatii comerciale), in suprafata construita la sol de 365 mp cu doua intrari separate avand o inaltime de 3. 8 m. Peste incaperile de la parter exista placa turnata din beton si scara deja construita de acces peste placa. Imobilul a fost proiectat pentru P+10. In momentul de fata puzul zonal pentru aceasta constructie este doar pentru parter, existand posibilitatea pe viitor de etajare. Constructia are un teren aferent de 1800 mp, pentru care exista un drept de folosinta, unde pot fi parcate in jur de 33 de autoturisme. Utilitatile sunt in apropiere. Detine certificat de urbanism pentru recompartimentare, refatadizare, construire pod - functiuni comerciale la constructie existenta.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 210151 Agentia: Coriax Nume: Paul Dogaru
Actualizata: acum 5 ani si 4 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 11881 ori Manager: Paul Dogaru Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2064 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 1; Comentarii:
Listata initial în: 10.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 04.18.2012 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei