Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Poze imobiliare Orlat. Imagini vanzari proprietate Orlat Sibiu. Vanzari proprietati imobiliare. Vand imobil cu teren 3.000 metri patrati. pensiune agroturistica in orlat marginimea sibiulu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 3.000 mp teren in Orlat, Sibiu
May 25, 2018 May 25, 2018 Pensiune agroturistica de 3 margarete cu 13 camere decomandate, de vanzare in Marginimea Sibiului, localitatea Orlat, construita in anul 2010 cu materiale de buna calitate, situata la 7 km de autostrada Sibiu-Orastie, marginita de padure oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor. Imobilul are o suprafata totala de 1000 mp acestia fiind structurati astfel: pivnita, parter si mansarda. Parterul este compus dintr-un salon spatios amenajat cu mobiler, unde se pot organiza evenimente festive pentru 50 de persoane, existand in alta parte a complexului un salon de servire a mesei pentru 30 de persoane, incalzit de un elegant semineu pe lemne care ofera o ambianta placuta, bucatarie profesionala mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru 60 de persoane, un apartament de serviciu cu baie. Mansarda este compus din 4 apartamente cu cate 2 dormitoare cu baie proprie si 4 camere duble cu baie proprie. Curtea pensiunii are o suprafata de aproximativ 3000 mp, avand in componenta pe langa cladirile enumerate mai sus si un teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii cu topogan, foisor, piscina exterioara, camera cu vitrina pentru produse traditionale. Complexul dispune de curent trifazic, apa si canalizare, incalzirea facandu-se cu o centrala pe lemne. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 225.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator.

pensiune agroturistica in orlat marginimea sibiulu

Proprietate speciala cu 3.000 mp teren in Orlat, Sibiu

Proprietate speciala cu 3.000 mp teren. Deschidere de: 15 m.Suprafata construita: 1.000 m2.
Are 9 grupuri sanitare.
ID: 199502 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 225.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Orlat
  • Reper: Sat
  • Numar camere: 13
  • Nr grupuri sanitare: 9
  • Suprafata utila: 900 m2
  • Suprafata construita: 1.000 m2
  • Suprafata teren: 3.000 m2
  • Deschidere: 15 m
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

Pensiune agroturistica de 3 margarete cu 13 camere decomandate, de vanzare in Marginimea Sibiului, localitatea Orlat, construita in anul 2010 cu materiale de buna calitate, situata la 7 km de autostrada Sibiu-Orastie, marginita de padure oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor.
Imobilul are o suprafata totala de 1000 mp acestia fiind structurati astfel: pivnita, parter si mansarda.
Parterul este compus dintr-un salon spatios amenajat cu mobiler, unde se pot organiza evenimente festive pentru 50 de persoane, existand in alta parte a complexului un salon de servire a mesei pentru 30 de persoane, incalzit de un elegant semineu pe lemne care ofera o ambianta placuta, bucatarie profesionala mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru 60 de persoane, un apartament de serviciu cu baie.
Mansarda este compus din 4 apartamente cu cate 2 dormitoare cu baie proprie si 4 camere duble cu baie proprie. Curtea pensiunii are o suprafata de aproximativ 3000 mp, avand in componenta pe langa cladirile enumerate mai sus si un teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii cu topogan, foisor, piscina exterioara, camera cu vitrina pentru produse traditionale.
Complexul dispune de curent trifazic, apa si canalizare, incalzirea facandu-se cu o centrala pe lemne.
Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 225.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator.
  • Vanzare 225.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199502 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 12963 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1800 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei