Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Avrig: vanzari proprietati Sibiu Avrig. Vanzare proprietate cu teren 10.000 mp: proprietate speciala Avrig. Cumpar imobil Avrig: anunturi proprietati imobiliare. pensiune turistica cu 11 camere si 10000 mp teren

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 10.000 mp teren in Avrig, Sibiu
Mar 02, 2017 Mar 02, 2017 Pensiune Agro-Turistica de vanzare cu 11 camere si 10000 mp de teren imprejmuit si bine delimitat cu acces pe o strada privata direct din drumul E68, cu o suprafata utila de 380 mp si totala de 460 mp, parcare proprie pavata cu dale din beton pentru 25-30 autoturisme, pozitionata pe drumul de legatura dintre localitatile Bradu si Avrig la o distanta de doar 23 kilometri pana in Sibiu si mai putin de un kilometru pana in centrul orasului Avrig. Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita si curata a judetului, marginita in spatele terenului de raul Olt si un drum secundar ce urmeaza sa faca legatura cu localitatile vecine, iar pe lateralul acesteia de afluenti si lacuri private pentru pescuit, cu posibilitatea amenajarii a unui teren de sport datorita deschiderii generoase la strada de aproximativ 85 metri liniari si o lungime a lotului de teren de aproximativ 120 metri. Locatia a fost construita si finsata in totalitate la inceputul anului 2007 cu materiale de cea mai buna calitate, foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele trei nivele ale sale, astfel la parter se afla livingul generos unit cu receptia ce este momentan utilizat ca sala de mese pentru aproximativ 30 persoane, o bucatarie complet mobilata si utilata specific si o camera pentru alimente cu acces din lateralul pensiunii, casa scarii si o baie prevazuta cu doua grupuri sanitare separate barbati / femei. Accesul la primul nivel se face pe o scara foarte solida pe structura de beton armat, iar aici regasim un hol generos pentru acces in camere, sase camere decomandate cu paturi duble matrimoniale fiecare cu baie proprie cu cabina de dus si geamuri pentru aerisire. La mansarda pensiunii accesul se face pe o scara in spirala din lemn masiv iar aici se afla cinci camere foarte spatioase si luminoase cu paturi duble si de o singura persoana, doua bai cu cabine de dus si un hol de acces in camere. Pensiunea detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati de succes in domeniul turistic si nu numai, cum ar fi drum privat de piatra cu acces privat, curte interioara de 9800 mp si parcare pavata pentru 30 autoturisme, structura integrala din caramida Porotherm, izolatie termica si fonica la exterior, usa de acces din geam termopan cu tamplarie PVC, geamuri termopan cu tamplarie PVC la toata pesiunea, generator de curent de mare putere 100 KVA, statie de epurare pentru apa potabila, fosa septica, boiler pentru incalzirea apei menajere, doua centrale termice pentru incalzire una pe lemne, cealalta electrica, usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, mobilier si dotari functionale necesare pentru activitatea de turism, contorizari separate la utilitati. Pretul de vanzare al intregii proprietati este de doar 298000 euro negociabil, COMISIONUL la cumparator fiind 0%.

pensiune turistica cu 11 camere si 10000 mp teren

Proprietate speciala cu 10.000 mp teren in Avrig, Sibiu

Proprietate speciala cu 10.000 mp teren. Deschidere de: 80 m.Suprafata construita: 460 m2.
Are 10 grupuri sanitare.
ID: 192987 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 290.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Avrig
  • Reper: Avrig
  • Numar camere: 12
  • Nr grupuri sanitare: 10
  • Suprafata utila: 380 m2
  • Suprafata construita: 460 m2
  • Suprafata teren: 10.000 m2
  • Deschidere: 80 m
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Pensiune Agro-Turistica de vanzare cu 11 camere si 10000 mp de teren imprejmuit si bine delimitat cu acces pe o strada privata direct din drumul E68, cu o suprafata utila de 380 mp si totala de 460 mp, parcare proprie pavata cu dale din beton pentru 25-30 autoturisme, pozitionata pe drumul de legatura dintre localitatile Bradu si Avrig la o distanta de doar 23 kilometri pana in Sibiu si mai putin de un kilometru pana in centrul orasului Avrig.
Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita si curata a judetului, marginita in spatele terenului de raul Olt si un drum secundar ce urmeaza sa faca legatura cu localitatile vecine, iar pe lateralul acesteia de afluenti si lacuri private pentru pescuit, cu posibilitatea amenajarii a unui teren de sport datorita deschiderii generoase la strada de aproximativ 85 metri liniari si o lungime a lotului de teren de aproximativ 120 metri.
Locatia a fost construita si finsata in totalitate la inceputul anului 2007 cu materiale de cea mai buna calitate, foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele trei nivele ale sale, astfel la parter se afla livingul generos unit cu receptia ce este momentan utilizat ca sala de mese pentru aproximativ 30 persoane, o bucatarie complet mobilata si utilata specific si o camera pentru alimente cu acces din lateralul pensiunii, casa scarii si o baie prevazuta cu doua grupuri sanitare separate barbati / femei.
Accesul la primul nivel se face pe o scara foarte solida pe structura de beton armat, iar aici regasim un hol generos pentru acces in camere, sase camere decomandate cu paturi duble matrimoniale fiecare cu baie proprie cu cabina de dus si geamuri pentru aerisire.
La mansarda pensiunii accesul se face pe o scara in spirala din lemn masiv iar aici se afla cinci camere foarte spatioase si luminoase cu paturi duble si de o singura persoana, doua bai cu cabine de dus si un hol de acces in camere.
Pensiunea detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati de succes in domeniul turistic si nu numai, cum ar fi drum privat de piatra cu acces privat, curte interioara de 9800 mp si parcare pavata pentru 30 autoturisme, structura integrala din caramida Porotherm, izolatie termica si fonica la exterior, usa de acces din geam termopan cu tamplarie PVC, geamuri termopan cu tamplarie PVC la toata pesiunea, generator de curent de mare putere 100 KVA, statie de epurare pentru apa potabila, fosa septica, boiler pentru incalzirea apei menajere, doua centrale termice pentru incalzire una pe lemne, cealalta electrica, usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, mobilier si dotari functionale necesare pentru activitatea de turism, contorizari separate la utilitati.
Pretul de vanzare al intregii proprietati este de doar 298000 euro negociabil, COMISIONUL la cumparator fiind 0%.
  • Vanzare 290.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 192987 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 4137 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1260 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei