Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Simand: vanzari proprietati particulari Arad Simand. Vanzare proprietate cu teren 11.800 mp: proprietate speciala Simand. Cumpar imobil Simand: anunturi proprietati imobiliare. Vand conac boieresc sec. XIX complet renovat langa granita Varsand

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 11.800 mp teren (1.18 ha) in Simand, Arad
Dec 14, 2018 Dec 14, 2018 Conacul este situat pe Drumul National nr. 79 ARAD-ORADEA , la o distanta de 28, 3 kilometri de municipiul Arad si 30 km distanta de localitatea Varsand , punct de trecere spre Ungraria. Conacul boieresc ( a fost construit la mijlocul secolului al XIX-lea ) de catre Baronul Urban Petru de Monyoro. In anul 1928 conacul trece in proprietatea dr. Gheorghe Wagner unde medicul isi desfasoara activitatea pana in 1948, cand este ocupat de catre comunisti. In cladire la parter a functionat sediul CAP-ului din localitate, iar la demisol a functionat gradinita pentru copii Dupa revolutie urmasii familiei Wagner reintra in posesia conaculul pentru o scurta perioada de timp fiind vandut lui Sas Harald in 1990 In anul 1994, conacul a intrat in proprietatea d-lui H. M. Odata intrat in posesia sa, conacul a fost complet renovat, lucrarile de renovare au durat peste 8 ani, cladirea fiind reconsolidata si renovata. Au fost pastrate toate elementele originale ale arhitecturii. A fost refacut exteriorul si exteriorul dupa planurile initiale. Cladirea conacului are demisol si parter. Parterul are 6 camere, doua bai si un Wc de serviciu. Toate camerele au parchet pe jos si peretii cu lambriuri de lemn. Baile sunt amenajate modern, toate camerele sunt mobilate si imbina modernul cu traditionalul. Incalzirea se face cu ajutorul a doua centrale termice care functioneaza cu gaz metan. Demisolul cu boltile sale este ideal pentru activitati sportive si relaxare. Se poate amenaja crama. Constructia ofera tot confortul modern, fiind racordat la reteaua de apa, are canalizare proprie . La strada este o cladire (190 m2), construita in aceiasi perioada dotata cu toate utilitatile, si care este inchiriata in acest moment, fiind folosita ca si spatiu de alimentatie publica. Conacul se afla construit pe un teren sigur, nu este supus percolului de inundatii . Fundatia este solida iar peretii au 1 metru grosime la demisol si 60 cm la parter. In parcul conacului a fost construita o cladire noua (200 m2) care este acum in curs de finalizare si care poate fi utilizata ca spatiu pentru locuit. In fata conacului a fost construita o piscina (50 m2). Piscina poate fi amenajata in scopul valorificarii resursei de apa termala. Conacul este inconjurat de un parc si o livada cu peste 250 pomi fructiferi Imobilul este imprejmuit cu gard din caramida si are 2 cai de acces asfaltate, una cu acces la drumul national nr. 79 si cealalta cu acces la strada adiacenta, In curtea asfaltata se afla mai multe anexe si parcare acoperita pentru masini. Suprafa totala a proprietatii este de 11 800m². Conacul are o suprafata construita de: 782 m2 (Demisol 391 m2 si Parter 391 m2) Suprafata utila conac: 640 m2 (Demisol 320 m2 + Parter 320 m2) Anexa inchiriata are o suprafata construita de: 272 m2 Suprafata utila anexa: 232 m2 Piscina are o suprafata de: 50 m2 Livada are o suprafata de: 8000 m2 Imobilul se elibereaza la 30 de zile de la semnarea contractului

Vand conac boieresc sec. XIX complet renovat langa granita Varsand

Proprietate speciala cu 11.800 mp teren (1.18 ha) in Simand, Arad

Proprietate speciala cu 11.800 mp teren (1.18 ha). Suprafata construita: 1.000 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada mai vechi de 1967.
ID: 218975 | actualizat acum 8 ore
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
 • Arad
 • Localitate: Simand
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 10
 • Nr grupuri sanitare: 5
 • Suprafata utila: 850 m2
 • Suprafata construita: 1.000 m2
 • Suprafata teren: 11.800 m2 (1.18 ha)
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: mai vechi de 1967
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Curent electric 380V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Strazi: Amenajate
 • Acces: Stradal
 • Acte: Cadastru, Intabulare
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Comercial, Vacanta, Centru de afaceri, Magazin

Alte informatii:

Conacul este situat pe Drumul National nr. 79 ARAD-ORADEA , la o distanta de 28, 3 kilometri de municipiul Arad si 30 km distanta de localitatea Varsand , punct de trecere spre Ungraria. Conacul boieresc ( a fost construit la mijlocul secolului al XIX-lea ) de catre Baronul Urban Petru de Monyoro.
In anul 1928 conacul trece in proprietatea dr. Gheorghe Wagner unde medicul isi desfasoara activitatea pana in 1948, cand este ocupat de catre comunisti. In cladire la parter a functionat sediul CAP-ului din localitate, iar la demisol a functionat gradinita pentru copii Dupa revolutie urmasii familiei Wagner reintra in posesia conaculul pentru o scurta perioada de timp fiind vandut lui Sas Harald in 1990
In anul 1994, conacul a intrat in proprietatea d-lui H. M. Odata intrat in posesia sa, conacul a fost complet renovat, lucrarile de renovare au durat peste 8 ani, cladirea fiind reconsolidata si renovata. Au fost pastrate toate elementele originale ale arhitecturii. A fost refacut exteriorul si exteriorul dupa planurile initiale. Cladirea conacului are demisol si parter.
Parterul are 6 camere, doua bai si un Wc de serviciu. Toate camerele au parchet pe jos si peretii cu lambriuri de lemn. Baile sunt amenajate modern, toate camerele sunt mobilate si imbina modernul cu traditionalul. Incalzirea se face cu ajutorul a doua centrale termice care functioneaza cu gaz metan.
Demisolul cu boltile sale este ideal pentru activitati sportive si relaxare. Se poate amenaja crama.
Constructia ofera tot confortul modern, fiind racordat la reteaua de apa, are canalizare proprie . La strada este o cladire (190 m2), construita in aceiasi perioada dotata cu toate utilitatile, si care este inchiriata in acest moment, fiind folosita ca si spatiu de alimentatie publica.
Conacul se afla construit pe un teren sigur, nu este supus percolului de inundatii . Fundatia este solida iar peretii au 1 metru grosime la demisol si 60 cm la parter.
In parcul conacului a fost construita o cladire noua (200 m2) care este acum in curs de finalizare si care poate fi utilizata ca spatiu pentru locuit.
In fata conacului a fost construita o piscina (50 m2). Piscina poate fi amenajata in scopul valorificarii resursei de apa termala.
Conacul este inconjurat de un parc si o livada cu peste 250 pomi fructiferi
Imobilul este imprejmuit cu gard din caramida si are 2 cai de acces asfaltate, una cu acces la drumul national nr. 79 si cealalta cu acces la strada adiacenta,
In curtea asfaltata se afla mai multe anexe si parcare acoperita pentru masini.

Suprafa totala a proprietatii este de 11 800m².
Conacul are o suprafata construita de: 782 m2 (Demisol 391 m2 si Parter 391 m2)
Suprafata utila conac: 640 m2 (Demisol 320 m2 + Parter 320 m2)
Anexa inchiriata are o suprafata construita de: 272 m2
Suprafata utila anexa: 232 m2
Piscina are o suprafata de: 50 m2
Livada are o suprafata de: 8000 m2

Imobilul se elibereaza la 30 de zile de la semnarea contractului

Adresa completa: Judetul Arad, localitatea Simand, DN 79

Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 218975 Nume: Danic Tantzu Articole (0)
Actualizata: acum 8 ore Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 6654 ori Judet: Valcea, Ramnicu Valcea Intrebari (0)
Vizualizata de: 236 ori Oferte în portofoliu: 5 Raspunsuri ()
Istoric pret: 2 modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 23.07.2018 Inscris pe TopEstate din: 09.26.2013
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)