Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Orastie: vanzari proprietati Hunedoara Orastie. Vanzare proprietate cu teren 1.936 mp: proprietate speciala Orastie. Cumpar imobil Orastie: anunturi proprietati imobiliare. hanul surianu din orastie se vinde!!!

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 1.936 mp teren in Orastie, Hunedoara
May 24, 2018 May 24, 2018 Agentia Imobiliara Taboo va ofera in exclusivitate afacere functionala-han-restaurant cu parcare pentru autocare si cu vad format, la intrarea in Orastie dinspre Sebes, langa benzinaria Aral. Restaurantul a fost construit in anul 1980 iar ultima renovare a avut loc in 2012. La parter se afla 2 restaurante cu o capacitate de 60, respectiv 90 de locuri, magazii de alimente, bucataria si camera tehnica a centralei pe lemne, 2 chioscuri cu vanzare la geam. La etaj este un apartament nefinisat de 3 camere care se pot transforma in camere de cazare si o baie, iar in alt corp al cladirii se afla un apartament de serviciu. Zona este intens tranzitata zilnic fiind un punct de oprire pentru zeci de autocare. Deschiderea la drumul principal este de aproximativ 100 metri liniari. Aceasta proprietate reprezinta o investitie sigura pe termen lung, avand o activitate cu profit garantat si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare acestui tip de afacere: geamuri termopan cu profil PVC, izolatie termica si fonica exterioara, interfon cu video si control acces, parcare in fata imobilului sau in curte, gresie, faianta, mocheta, centrala termica pe lemne cu calorifere din otel, boiler, acoperis nou din tabla, acces wi-fi si cablu tv. Hanul Surianu se vinde complet mobilat si utilat, avand toate autorizatiile si licentele la zi, iar pretul de vanzare pentru aceasta afacere este de 360.000 euro plus TVA.

hanul surianu din orastie se vinde!!!

Proprietate speciala cu 1.936 mp teren in Orastie, Hunedoara

Proprietate speciala cu 1.936 mp teren. Deschidere de: 100 m.Suprafata construita: 612 m2.
Are 9 grupuri sanitare.
ID: 213070 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 360.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Hunedoara
  • Localitate: Orastie
  • Reper: Oras
  • Numar camere: 6
  • Nr grupuri sanitare: 9
  • Suprafata utila: 510 m2
  • Suprafata construita: 612 m2
  • Suprafata teren: 1.936 m2
  • Deschidere: 100 m
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Agentia Imobiliara Taboo va ofera in exclusivitate afacere functionala-han-restaurant cu parcare pentru autocare si cu vad format, la intrarea in Orastie dinspre Sebes, langa benzinaria Aral.
Restaurantul a fost construit in anul 1980 iar ultima renovare a avut loc in 2012.
La parter se afla 2 restaurante cu o capacitate de 60, respectiv 90 de locuri, magazii de alimente, bucataria si camera tehnica a centralei pe lemne, 2 chioscuri cu vanzare la geam.
La etaj este un apartament nefinisat de 3 camere care se pot transforma in camere de cazare si o baie, iar in alt corp al cladirii se afla un apartament de serviciu.
Zona este intens tranzitata zilnic fiind un punct de oprire pentru zeci de autocare.
Deschiderea la drumul principal este de aproximativ 100 metri liniari.
Aceasta proprietate reprezinta o investitie sigura pe termen lung, avand o activitate cu profit garantat si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare acestui tip de afacere: geamuri termopan cu profil PVC, izolatie termica si fonica exterioara, interfon cu video si control acces, parcare in fata imobilului sau in curte, gresie, faianta, mocheta, centrala termica pe lemne cu calorifere din otel, boiler, acoperis nou din tabla, acces wi-fi si cablu tv.
Hanul Surianu se vinde complet mobilat si utilat, avand toate autorizatiile si licentele la zi, iar pretul de vanzare pentru aceasta afacere este de 360.000 euro plus TVA.
  • Vanzare 360.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213070 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1686 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 521 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei