Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Avrig: vanzari proprietati Sibiu Avrig. Vanzare proprietate cu teren 2.180 mp: proprietate speciala Avrig. Cumpar imobil Avrig: anunturi proprietati imobiliare. pensiune cu 12 camere pe valea avrigului din judet

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 2.180 mp teren in Avrig, Sibiu
Feb 13, 2017 Feb 13, 2017 Pensiune cu 12 camere de vanzare pe Valea Avrigului din judetul Sibiu, construita in anul 2013 cu materiale de buna calitate, situata intr-o zona turistica de exceptie predominata de pensiunie marginita pe o parte de Valea Avrigului, iar in partea din fata de padure si in lateral sunt muntii Cindrel oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor. Imobilul are o suprafata totala de 645 mp acestia fiind structurati pe subsol, parter, etaj si mansarda; la subsol este o crama frumos amenajata, o camera tehnica unde este situata centrala termica pe lemne si un spatiu pentru depozitare. Parterul este compus dintr-un living spatios amenajat cu mobiler din lemn masiv, unde se pot organiza evenimente festive, fiind si un semineu pe lemne care ofera o ambiata placuta, un bar frumos amenajat, bucatarie mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru aproximativ 20-30 de persoane. Etajul este compus din 5 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 17 - 21 mp fiecare avand baie proprie si iesire pe balcon cu priveliste catre munti si un balcon inchis in termopan care este dotat cu aparatura pentru fitness din care aveti o priveliste asupra naturii. Mansarda este deasemenea compusa din 5 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 17-21 mp fiecare avand baie proprie si iesire pe balcon cu priveliste catre munti si Valea Avrigului. Curtea pensiunii are o suprafata de 2019 mp si este formata din doua parti: prima parte este destinata pentru parcarea autoturismelor, unde este amenajat si o zona inchisa unde sunt diverse pasari de casa si 2 caini pentru paza de noapte a curtii, iar in a doua parte este amenajat un spatiu de joaca pentru copii cu topogan, o terasa acoperita unde se afla masa de biliard si masa pentru tenis unde se pot desfasura activitati de distractie. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 290.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator.

pensiune cu 12 camere pe valea avrigului din judet

Proprietate speciala cu 2.180 mp teren in Avrig, Sibiu

Proprietate speciala cu 2.180 mp teren. Deschidere de: 40 m.Suprafata construita: 645 m2.
Are 11 grupuri sanitare.
ID: 192985 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 290.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Avrig
  • Reper: Valea avrigului
  • Numar camere: 12
  • Nr grupuri sanitare: 11
  • Suprafata utila: 537 m2
  • Suprafata construita: 645 m2
  • Suprafata teren: 2.180 m2
  • Deschidere: 40 m
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Pensiune cu 12 camere de vanzare pe Valea Avrigului din judetul Sibiu, construita in anul 2013 cu materiale de buna calitate, situata intr-o zona turistica de exceptie predominata de pensiunie marginita pe o parte de Valea Avrigului, iar in partea din fata de padure si in lateral sunt muntii Cindrel oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor.
Imobilul are o suprafata totala de 645 mp acestia fiind structurati pe subsol, parter, etaj si mansarda; la subsol este o crama frumos amenajata, o camera tehnica unde este situata centrala termica pe lemne si un spatiu pentru depozitare.
Parterul este compus dintr-un living spatios amenajat cu mobiler din lemn masiv, unde se pot organiza evenimente festive, fiind si un semineu pe lemne care ofera o ambiata placuta, un bar frumos amenajat, bucatarie mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru aproximativ 20-30 de persoane.
Etajul este compus din 5 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 17 - 21 mp fiecare avand baie proprie si iesire pe balcon cu priveliste catre munti si un balcon inchis in termopan care este dotat cu aparatura pentru fitness din care aveti o priveliste asupra naturii.
Mansarda este deasemenea compusa din 5 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 17-21 mp fiecare avand baie proprie si iesire pe balcon cu priveliste catre munti si Valea Avrigului.
Curtea pensiunii are o suprafata de 2019 mp si este formata din doua parti: prima parte este destinata pentru parcarea autoturismelor, unde este amenajat si o zona inchisa unde sunt diverse pasari de casa si 2 caini pentru paza de noapte a curtii, iar in a doua parte este amenajat un spatiu de joaca pentru copii cu topogan, o terasa acoperita unde se afla masa de biliard si masa pentru tenis unde se pot desfasura activitati de distractie.
Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 290.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator.
  • Vanzare 290.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 192985 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2975 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 946 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei