Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Saliste: vanzari proprietati Sibiu Saliste. Vanzare proprietate cu teren 296 mp: proprietate speciala Saliste. Cumpar imobil Saliste: anunturi proprietati imobiliare. vila sau afacere la cheie in satul vale judetul si

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 296 mp teren in Saliste, Sibiu
Mar 10, 2017 Mar 10, 2017 Vila superba P+E+M cu 9 camere decomandate de vanzare cu o suprafata totala de 185 mp, in satul Vale din judetul Sibiu pretabila pentru diverse tipuri de activitati. Imobilul se afla la doar 20 km de orasul Sibiu, a fost construit in anul 2006 si este structurat pe trei niveluri, conceput pentru a oferi confort si intimitate tuturor clientilor de aici. La parterul cladirii sunt bucataria, livingul si 2 bai, livingul spatios este mobilat cu gust, aici fiind locul ideal de servit masa sau de petrecut timpul liber alaturi de invitati. La acelasi nivel bucataria este mobilata si utilata cu electrocasnice de buna calitate aici fiind si o iesire alternativa spre curte, scarile interioare din lemn masiv sunt lacuite si au un aspect rafinat, acestea conducandu-ne la etajul imobilului. Holul de la etajul 1 este ornat cu diverse elemente de lux, canapelele si scaunele dezvaluind un stil luxuriant, la acest nivel sunt 4 camere complet mobilate, 2 balcoane si 3 bai cu gresie, faianta si geam de aerisire. La mansarda sunt in acelasi stil alte 4 camere spatioase, luminoase si complet mobilate si utilate insotite de o baie multifunctionala, gresia si faianta, geamul de aerisire si cada dotata cu un element de suport pentru persoanele cu handicap sunt elemente care ofera solutii pentru o gama larga de clienti, placile de beton dintre etaje au fost turnate in aceeasi zi, fapt care confera soliditate cladirii, zidurile si izolatia fiind lucrate profesional, imbunatatirile casei constau in finisajele de lux, centrala pe lemne, centrala pe gaz, caloriferele de otel, geamurile termopan. Terenul cu deschiderea de 20 metri liniari are o suprafata totala de 296 mp, acesta incluzand o curte mare, frumos amenajata si un garaj cu deschidere prin telecomanda, deasupra caruia este amenajata o terasa acoperita de 60 mp. Privelistea este minunata, muntii si vaile dezvaluind frumusetea rara a zonei, investitia este una sigura, imobilul oferind flexibilitate cumparatorului. Pretul de vanzare al afacerii la cheie este de 174000 euro negociabil.

vila sau afacere la cheie in satul vale judetul si

Proprietate speciala cu 296 mp teren in Saliste, Sibiu

Proprietate speciala cu 296 mp teren. Deschidere de: 20 m.Suprafata construita: 222 m2.
Are 6 grupuri sanitare.
ID: 188989 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 174.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Saliste
  • Reper: Vale
  • Numar camere: 9
  • Nr grupuri sanitare: 6
  • Suprafata utila: 185 m2
  • Suprafata construita: 222 m2
  • Suprafata teren: 296 m2
  • Deschidere: 20 m
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Vila superba P+E+M cu 9 camere decomandate de vanzare cu o suprafata totala de 185 mp, in satul Vale din judetul Sibiu pretabila pentru diverse tipuri de activitati.
Imobilul se afla la doar 20 km de orasul Sibiu, a fost construit in anul 2006 si este structurat pe trei niveluri, conceput pentru a oferi confort si intimitate tuturor clientilor de aici.
La parterul cladirii sunt bucataria, livingul si 2 bai, livingul spatios este mobilat cu gust, aici fiind locul ideal de servit masa sau de petrecut timpul liber alaturi de invitati.
La acelasi nivel bucataria este mobilata si utilata cu electrocasnice de buna calitate aici fiind si o iesire alternativa spre curte, scarile interioare din lemn masiv sunt lacuite si au un aspect rafinat, acestea conducandu-ne la etajul imobilului.
Holul de la etajul 1 este ornat cu diverse elemente de lux, canapelele si scaunele dezvaluind un stil luxuriant, la acest nivel sunt 4 camere complet mobilate, 2 balcoane si 3 bai cu gresie, faianta si geam de aerisire.
La mansarda sunt in acelasi stil alte 4 camere spatioase, luminoase si complet mobilate si utilate insotite de o baie multifunctionala, gresia si faianta, geamul de aerisire si cada dotata cu un element de suport pentru persoanele cu handicap sunt elemente care ofera solutii pentru o gama larga de clienti, placile de beton dintre etaje au fost turnate in aceeasi zi, fapt care confera soliditate cladirii, zidurile si izolatia fiind lucrate profesional, imbunatatirile casei constau in finisajele de lux, centrala pe lemne, centrala pe gaz, caloriferele de otel, geamurile termopan.
Terenul cu deschiderea de 20 metri liniari are o suprafata totala de 296 mp, acesta incluzand o curte mare, frumos amenajata si un garaj cu deschidere prin telecomanda, deasupra caruia este amenajata o terasa acoperita de 60 mp.
Privelistea este minunata, muntii si vaile dezvaluind frumusetea rara a zonei, investitia este una sigura, imobilul oferind flexibilitate cumparatorului.
Pretul de vanzare al afacerii la cheie este de 174000 euro negociabil.
  • Vanzare 174.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188989 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 8381 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1453 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei