Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Cartisoara: vanzari proprietati Sibiu Cartisoara. Vanzare proprietate cu teren 3.000 mp: proprietate speciala Cartisoara. Cumpar imobil Cartisoara: anunturi proprietati imobiliare. pensiune cu 13 camere in sibiu localitatea cartiso

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 3.000 mp teren in Cartisoara, Sibiu
Apr 27, 2018 Apr 27, 2018 Pensiune turistica de vanzare aflata in Localitatea Cartisoara, situata la 40 km distanta fata de Judetul Sibiu, pe drumul 7C Transfagarasani la 23 km departare fata de Balea Cascada, intr-o localitate turistica aflata la poalele muntilor Fagaras, frecventata de turistii care vor sa viziteze satele din zona dar si de excursionisti dornici sa se aventureze pe renumitul drum ce traverseaza Fagarasul. Pensiunea este asezata in vatra satului, in apropierea drumului principal ( turistii fiind ghidati de catre semnele ce indica directia catre pensiune ), avand o suprafata totala de teren de aproximativ 3000 mp, pe care sunt construite doua imobile cu o suprafata totala de 300 mp si o deschidere 40 ml la drumul principal. Aceasta este compusa din doua corpuri compartimentate in felul urmator: corpul A este compus din P+E+M, asfel la parter se gasesc 4 dormitoare cu suprafete intre 10 si 20 mp, un living de 53 mp, bucatarie de 31 mp, un oficiu de 6 mp, o camara de 5 mp, hol, casa scarii si accesul catre o pivnita de 26 mp. -la etaj se gasesc 3 dormitoare cu suprafete 13 mp si 17 mp si o terasa de foarte spatioasa de 66 mp; -la mansarda sunt 2 dormitoare cu bai proprii, hol si casa scarii. Corpul B are o suprafata de aproximativ 100 mp si este compus din 4 camere cu bai proprii si o bucatarie spatioasa unde turisti se pot gospodari singuri. Pensiunea mai dispune de piscina propie, doua foisoare din lemn ( unul fiind mobil, pe timpul iernii acesta se poate muta deasupra piscinii pentru a fi acoperita si ferita de intemperiile iernii ), o fantana arteziana foarte spatioasa, 3 gratare exterioare, un loc special amenajat pentru animale, livada, curte pavata, gard din fier forjat. Aceasta dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, usa de PVC la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, izolatie termica si fonica exterioara, bucatarie mobilata si utilata, mobilier de dormitor. Propietatea se poate achizitiona la pretul de 145000 euro negociabil.

pensiune cu 13 camere in sibiu localitatea cartiso

Proprietate speciala cu 3.000 mp teren in Cartisoara, Sibiu

Proprietate speciala cu 3.000 mp teren. Deschidere de: 40 m.Suprafata construita: 400 m2.
Are 8 grupuri sanitare.
ID: 160714 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 145.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cartisoara
  • Reper: Cartisoara
  • Numar camere: 13
  • Nr grupuri sanitare: 8
  • Suprafata utila: 347 m2
  • Suprafata construita: 400 m2
  • Suprafata teren: 3.000 m2
  • Deschidere: 40 m
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Pensiune turistica de vanzare aflata in Localitatea Cartisoara, situata la 40 km distanta fata de Judetul Sibiu, pe drumul 7C Transfagarasani la 23 km departare fata de Balea Cascada, intr-o localitate turistica aflata la poalele muntilor Fagaras, frecventata de turistii care vor sa viziteze satele din zona dar si de excursionisti dornici sa se aventureze pe renumitul drum ce traverseaza Fagarasul.
Pensiunea este asezata in vatra satului, in apropierea drumului principal ( turistii fiind ghidati de catre semnele ce indica directia catre pensiune ), avand o suprafata totala de teren de aproximativ 3000 mp, pe care sunt construite doua imobile cu o suprafata totala de 300 mp si o deschidere 40 ml la drumul principal.
Aceasta este compusa din doua corpuri compartimentate in felul urmator: corpul A este compus din P+E+M, asfel la parter se gasesc 4 dormitoare cu suprafete intre 10 si 20 mp, un living de 53 mp, bucatarie de 31 mp, un oficiu de 6 mp, o camara de 5 mp, hol, casa scarii si accesul catre o pivnita de 26 mp.
-la etaj se gasesc 3 dormitoare cu suprafete 13 mp si 17 mp si o terasa de foarte spatioasa de 66 mp;
-la mansarda sunt 2 dormitoare cu bai proprii, hol si casa scarii.
Corpul B are o suprafata de aproximativ 100 mp si este compus din 4 camere cu bai proprii si o bucatarie spatioasa unde turisti se pot gospodari singuri.
Pensiunea mai dispune de piscina propie, doua foisoare din lemn ( unul fiind mobil, pe timpul iernii acesta se poate muta deasupra piscinii pentru a fi acoperita si ferita de intemperiile iernii ), o fantana arteziana foarte spatioasa, 3 gratare exterioare, un loc special amenajat pentru animale, livada, curte pavata, gard din fier forjat.
Aceasta dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, usa de PVC la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, izolatie termica si fonica exterioara, bucatarie mobilata si utilata, mobilier de dormitor.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 145000 euro negociabil.
  • Vanzare 145.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 160714 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 15655 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1897 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.07.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei