Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Real estate Miercurea Sibiului: vanzari proprietati Sibiu Miercurea Sibiului. Vanzare proprietate cu teren 3.000 mp: proprietate speciala Miercurea Sibiului. Cumpar imobil Miercurea Sibiului: anunturi proprietati imobiliare. hotelul rin din miercurea sibiului - exclusiv tabo

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 3.000 mp teren in Miercurea Sibiului, Sibiu
Oct 11, 2017 Oct 11, 2017 Hotelul Rin *** din Miercurea Sibiului de vanzare in exclusivitate doar la Taboo Imobiliare, situat pe DN1 la 33 km de Sibiu si 19 km de Sebes, pozitionat la intrarea in localitatea Miercurea Sibiului, Hotelul Rin *** dispune de o amplasare usor accesibila, unde va puteti caza si relaxa intr-o ambianta desavarsita. Hotelul ofera camere primitoare si confortabile cu finisaje de lux, unde serviciile generoase si de calitate va captureaza de la intrare. Imobilul dispune de 20 camere pentru cazare si doua apartamente, cu o capacitate de 54 persoane, functional impartindu-se astfel: 14 camere cu doua paturi, 6 camere cu 3 paturi si doua apartamente cu 4 paturi, beneficiul acestor camere este ca fiecare dispune de: baie proprie, uscator de par, televizor si frigider. Restaurantul Hotelului Rin, special amenajat, pune la dispozitie doua saloane cu o capacitate de 300 si respectiv 40 locuri ( special pentru nefumatori ), unde se pot organiza in conditii deosebite: mese festive, nunti, botezuri, conferinte sau alte evenimente. In cadrul imobilului, intr-o ambianta placuta se afla si terasa acoperita a hotelului cu o capacitate de 80 locuri, cu finisaje din lemn si piatra. Hotelul dispune si de 82 de locuri de parcare pentru autoturisme, 52 locuri pentru T.I.R, parcarea este pavata cu dale din beton vibropresat, este iluminata si imprejmuita pentru a oferi o siguranta deplina. Terenul aferent acestei proprietati este de 30000 mp. Proprietatea mai dispune de asemenea de spatii pentru depozitare, pivnita generoasa: 300 mp utili, 14 balcoane, aer conditionat. Hotelul se vinde la cheie cu toata mobila si toata aparatura la pretul de 540.000 euro.

hotelul rin din miercurea sibiului - exclusiv tabo

Proprietate speciala cu 3.000 mp teren in Miercurea Sibiului, Sibiu

Proprietate speciala cu 3.000 mp teren. Deschidere de: 100 m.Suprafata construita: 2.300 m2.
Are 24 grupuri sanitare.
ID: 206702 | actualizat acum 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 540.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Miercurea Sibiului
 • Reper: Miercurea sibiului
 • Numar camere: 22
 • Nr grupuri sanitare: 24
 • Suprafata utila: 2.000 m2
 • Suprafata construita: 2.300 m2
 • Suprafata teren: 3.000 m2
 • Deschidere: 100 m
 • An constructie: 2005

Alte informatii:

Hotelul Rin *** din Miercurea Sibiului de vanzare in exclusivitate doar la Taboo Imobiliare, situat pe DN1 la 33 km de Sibiu si 19 km de Sebes, pozitionat la intrarea in localitatea Miercurea Sibiului, Hotelul Rin *** dispune de o amplasare usor accesibila, unde va puteti caza si relaxa intr-o ambianta desavarsita.
Hotelul ofera camere primitoare si confortabile cu finisaje de lux, unde serviciile generoase si de calitate va captureaza de la intrare.
Imobilul dispune de 20 camere pentru cazare si doua apartamente, cu o capacitate de 54 persoane, functional impartindu-se astfel: 14 camere cu doua paturi, 6 camere cu 3 paturi si doua apartamente cu 4 paturi, beneficiul acestor camere este ca fiecare dispune de: baie proprie, uscator de par, televizor si frigider.
Restaurantul Hotelului Rin, special amenajat, pune la dispozitie doua saloane cu o capacitate de 300 si respectiv 40 locuri ( special pentru nefumatori ), unde se pot organiza in conditii deosebite: mese festive, nunti, botezuri, conferinte sau alte evenimente.
In cadrul imobilului, intr-o ambianta placuta se afla si terasa acoperita a hotelului cu o capacitate de 80 locuri, cu finisaje din lemn si piatra.
Hotelul dispune si de 82 de locuri de parcare pentru autoturisme, 52 locuri pentru T.I.R, parcarea este pavata cu dale din beton vibropresat, este iluminata si imprejmuita pentru a oferi o siguranta deplina.
Terenul aferent acestei proprietati este de 30000 mp.
Proprietatea mai dispune de asemenea de spatii pentru depozitare, pivnita generoasa: 300 mp utili, 14 balcoane, aer conditionat.
Hotelul se vinde la cheie cu toata mobila si toata aparatura la pretul de 540.000 euro.
 • Vanzare 540.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206702 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Oana Lucian
Actualizata: acum 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 3118 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 1
Vizualizata de: 456 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.07.2017 Oferte în portofoliu: 1801 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei