Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Sibiu: vanzari proprietati Sibiu. Vanzare proprietate cu teren 310 mp: proprietate speciala Sibiu. Cumpar imobil Sibiu: anunturi proprietati imobiliare. pensiune cu 6 camere si restaurant zona centrala i

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 310 mp teren in Sibiu
Apr 04, 2017 Apr 04, 2017 Pensiune de vanzare cu 6 camere si 3 camere se mai pot construi, cu restaurant,  capacitate 40 de locuri, in Sibiu zona Centrul Istoric, la doar 5 minute de mers pana in centrul orasului, renovata in totalitate in anul 2014. Acest imobil este structurat prin D+ P+ 2 Et si Pod, cu o suprafata totala construita de 635 mp, o curte interioara acoperita de aproximativ 100 mp, o suprafata utila de 442 mp, doua pivnite uscate si spatioase pentru depozitare, o terasa de 100 mp amenajata rustic la etajul 1 cu o priveliste minunata catre centrul orasului, o incapere cu destinatie de birou cu acces separat din curte. Pensiunea este compusa la parter din hol ce face legatura cu casa scarilor si accesul la restaurant si receptie, grupurile sanitare destinate clientilor separate pentru barbati si femei, o bucatarie compusa din 5 incaperi ( zona de gatire, camera pentru legume, camera pentru produse lactate, camera cu lazi frigorifice pentru produse perisabile si spalatorie ), iar sub intreaga bucatarie este una din pivnite unde se afla depozitate diferite produse. La etaj sunt 2 camere ( una cu balcon ) de inchiriat foarte spatioase cu bai dotate cu cada si geamuri de aerisire, un apartament care momentan este amenajat ca si birou ( cu doar cateva modificari de mobilier poate deveni un apartament de inchiriat sau doua camere cu acces pe usi separate ), o terasa foarte spatioasa amenajata in stil rustic, o incapere destinata pentru depozitarea si pregatirea lenjeriei dotata cu masina de calcat automata, o incapere unde se afla centrala termica pentru etajul unu si etajul doi. La etajul doi se mai regasesc inca 3 camere de inchiriat la fel de spatioase cu bai dotate cu cada si geam de aerisire ( o camera cu balcon ), o incapere unde sunt instalate masinile de spalat si uscat lenjeria. In anul 2014 la renovarea acestui imobil au fost aduse toate imbunatatirile necesare acestui tip de imobil cu desfasurarea activitatii de pensiune cu restaurant, existand posibilitatea de incepere a activitatii din urmatoarea zi dupa achizitionare. Aceasta pensiune se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior la pretul de 275.000 euro.

pensiune cu 6 camere si restaurant zona centrala i

Proprietate speciala cu 310 mp teren in Sibiu

Proprietate speciala cu 310 mp teren. Deschidere de: 14 m.Suprafata construita: 635 m2.
Are 6 grupuri sanitare.
ID: 187215 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 275.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 6
  • Nr grupuri sanitare: 6
  • Suprafata utila: 442 m2
  • Suprafata construita: 635 m2
  • Suprafata teren: 310 m2
  • Deschidere: 14 m
  • An constructie: 1990

Alte informatii:

Pensiune de vanzare cu 6 camere si 3 camere se mai pot construi, cu restaurant,  capacitate 40 de locuri, in Sibiu zona Centrul Istoric, la doar 5 minute de mers pana in centrul orasului, renovata in totalitate in anul 2014.
Acest imobil este structurat prin D+ P+ 2 Et si Pod, cu o suprafata totala construita de 635 mp, o curte interioara acoperita de aproximativ 100 mp, o suprafata utila de 442 mp, doua pivnite uscate si spatioase pentru depozitare, o terasa de 100 mp amenajata rustic la etajul 1 cu o priveliste minunata catre centrul orasului, o incapere cu destinatie de birou cu acces separat din curte.
Pensiunea este compusa la parter din hol ce face legatura cu casa scarilor si accesul la restaurant si receptie, grupurile sanitare destinate clientilor separate pentru barbati si femei, o bucatarie compusa din 5 incaperi ( zona de gatire, camera pentru legume, camera pentru produse lactate, camera cu lazi frigorifice pentru produse perisabile si spalatorie ), iar sub intreaga bucatarie este una din pivnite unde se afla depozitate diferite produse.
La etaj sunt 2 camere ( una cu balcon ) de inchiriat foarte spatioase cu bai dotate cu cada si geamuri de aerisire, un apartament care momentan este amenajat ca si birou ( cu doar cateva modificari de mobilier poate deveni un apartament de inchiriat sau doua camere cu acces pe usi separate ), o terasa foarte spatioasa amenajata in stil rustic, o incapere destinata pentru depozitarea si pregatirea lenjeriei dotata cu masina de calcat automata, o incapere unde se afla centrala termica pentru etajul unu si etajul doi.
La etajul doi se mai regasesc inca 3 camere de inchiriat la fel de spatioase cu bai dotate cu cada si geam de aerisire ( o camera cu balcon ), o incapere unde sunt instalate masinile de spalat si uscat lenjeria.
In anul 2014 la renovarea acestui imobil au fost aduse toate imbunatatirile necesare acestui tip de imobil cu desfasurarea activitatii de pensiune cu restaurant, existand posibilitatea de incepere a activitatii din urmatoarea zi dupa achizitionare.
Aceasta pensiune se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior la pretul de 275.000 euro.
  • Vanzare 275.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187215 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 9482 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1163 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.01.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei