Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Sibiu: vanzari proprietati Sibiu. Vanzare proprietate cu teren 400 mp: proprietate speciala Sibiu. Cumpar imobil Sibiu: anunturi proprietati imobiliare. hotel cu restaurant in sibiu cu amortizare in doar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 400 mp teren in zona Stefan cel Mare - Sibiu
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Pensiune cu 9 camere si restaurant cu sala de evenimente capacitate 140 de locuri, de vanzare in Sibiu pe strada Caltun, cu suprafata utila de 600 mp, care functioneaza sub numele de Pensiunea Ardealul din anul 1997. Aceasta afacere va poate aduce un profit in care puteti amortiza achizitionarea in 3 ani, avand clientela formata, situata intr-o zona usor accesibila la doar cateva minute de centrul orasului. Imobilul este structurat prin parter si mansarda, compus din receptie clienti cu minibar, salon pentru nefumatori, sala evenimente pentru 140 de persoane, terasa inchisa la intrarea in imobil, doua grupuri sanitare, 9 camere cu 9 bai dotate cu cabina de dus, din care 4 twin si 5 matrimoniale, terasa de vara pentru 18 persoane, doua holuri din care se face accesul la dormitoare, bucatarie spatioasa, birou si un grup sanitar deservit restaurantului. Aceasta pensiune beneficiaza de toate imbunatatirile necesare acestui tip de activitate precum, centrala termica separata pentru restaurant, centrala termica separata pentru zona de cazare, doua aparate pentru aer conditionat in sala de evenimente, bucatarie mobilata si utilata, mobilier dormitoare, televizoare, mobiler sala de evenimente complet utilata, gresie si faianta in bai si toata zona parterului, iar la mansarda parchet laminat, usa din PVC la intrare dotata cu interfon, geamuri termopane, instalatie de recirculare a aerului si curent trifazic. Aceasta afacere detine autorizatiile pentru functionare pana in anul 2018, ceea ce va ofera o siguranta ca in acest timp puteti amortiza investitia dumneavoastra, doar din inchirierea camerelor din hotel puteti obtine incasari anuale de 67.000 euro ( 90 lei / camera * 365 zile ), pe langa faptul ca mai aveti si sala pentru evenimente in care se pot organiza tot felul de petreceri, nunuti, botezuri, cununii, zile onomastice, care pot aduce venituri substantiale pentru dumneavoastra. Imobilul se vinde la stadiul cum se afla in acest moment cu toate rezervarile pentru evenimente si cazari, complet mobilata si utilata cu vesela, masina de spalat rufe si lenjerie la pretul de 265.500 euro.

hotel cu restaurant in sibiu cu amortizare in doar

Proprietate speciala cu 400 mp teren in zona Stefan cel Mare - Sibiu

Proprietate speciala cu 400 mp teren. Deschidere de: 5 m.Suprafata construita: 714 m2.
Are 14 grupuri sanitare.
ID: 181162 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 265.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Stefan cel Mare
  • Numar camere: 13
  • Nr grupuri sanitare: 14
  • Suprafata utila: 600 m2
  • Suprafata construita: 714 m2
  • Suprafata teren: 400 m2
  • Deschidere: 5 m
  • An constructie: 1997

Alte informatii:

Pensiune cu 9 camere si restaurant cu sala de evenimente capacitate 140 de locuri, de vanzare in Sibiu pe strada Caltun, cu suprafata utila de 600 mp, care functioneaza sub numele de Pensiunea Ardealul din anul 1997.
Aceasta afacere va poate aduce un profit in care puteti amortiza achizitionarea in 3 ani, avand clientela formata, situata intr-o zona usor accesibila la doar cateva minute de centrul orasului.
Imobilul este structurat prin parter si mansarda, compus din receptie clienti cu minibar, salon pentru nefumatori, sala evenimente pentru 140 de persoane, terasa inchisa la intrarea in imobil, doua grupuri sanitare, 9 camere cu 9 bai dotate cu cabina de dus, din care 4 twin si 5 matrimoniale, terasa de vara pentru 18 persoane, doua holuri din care se face accesul la dormitoare, bucatarie spatioasa, birou si un grup sanitar deservit restaurantului.
Aceasta pensiune beneficiaza de toate imbunatatirile necesare acestui tip de activitate precum, centrala termica separata pentru restaurant, centrala termica separata pentru zona de cazare, doua aparate pentru aer conditionat in sala de evenimente, bucatarie mobilata si utilata, mobilier dormitoare, televizoare, mobiler sala de evenimente complet utilata, gresie si faianta in bai si toata zona parterului, iar la mansarda parchet laminat, usa din PVC la intrare dotata cu interfon, geamuri termopane, instalatie de recirculare a aerului si curent trifazic.
Aceasta afacere detine autorizatiile pentru functionare pana in anul 2018, ceea ce va ofera o siguranta ca in acest timp puteti amortiza investitia dumneavoastra, doar din inchirierea camerelor din hotel puteti obtine incasari anuale de 67.000 euro ( 90 lei / camera * 365 zile ), pe langa faptul ca mai aveti si sala pentru evenimente in care se pot organiza tot felul de petreceri, nunuti, botezuri, cununii, zile onomastice, care pot aduce venituri substantiale pentru dumneavoastra.
Imobilul se vinde la stadiul cum se afla in acest moment cu toate rezervarile pentru evenimente si cazari, complet mobilata si utilata cu vesela, masina de spalat rufe si lenjerie la pretul de 265.500 euro.
  • Vanzare 265.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181162 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 7855 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 989 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei