Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Real estate Sibiu: vanzari proprietati Sibiu. Vanzare proprietate cu teren 500 mp: proprietate speciala Sibiu. Cumpar imobil Sibiu: anunturi proprietati imobiliare. pensiune in sibiu zona garii cu 10 camere decomand

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Proprietate speciala cu 500 mp teren in zona Lazaret - Sibiu
Nov 17, 2016 Nov 17, 2016 Pensiune de vanzare in Sibiu zona Garii, structurata prin D+P+1E+M, situata la doar 5 minute de mers pana in gara si la doar 15 minute de mers pana in centrul orasului ( Piata Mare ). Aceasta pensiune are o suprafata utila de 240 mp si se compune din: la demisol se afla o crama foarte spatioasa amenajata in stil rustic. La parter se regaseste receptia pensiunii, o bucatarie, sala de mese, wc serviciu si o camera cu baie pentru inchiriat. Etajul este alcatuit din 6 camere cu paturi duble cu baie proprie, o camera cu 3 paturi si baie proprie. Iar la mansarda se mai afla inca 2 camere cu baie proprie unde locuiesc proprietarii acestei pensiuni. Acest imobil are imbunatatiri precum interfon la intrarea in curte, usa din PVC la intrarea in imobil, geamuri termopane, gresie, faianta in holuri, bai, bucatarie, sala de mese, centrala termica, obiecte sanitare. Imobilul mai detine si o curtea interioara pavata cu o suprafata de 250 mp, in care se pot parca aproximativ 6 autoturisme. Aceasta pensiune functioneaza de 7 ani, avand clientela formata, toate actele si autorizatiile la zi, care va poate aduce un profit din prima zi in care deventi proprietari. Pretul de vanzare pentru acest imobil complet mobilat si utilat este de 230.000 euro.

pensiune in sibiu zona garii cu 10 camere decomand

Proprietate speciala cu 500 mp teren in zona Lazaret - Sibiu

Proprietate speciala cu 500 mp teren. Deschidere de: 20 m.Suprafata construita: 280 m2.
Are 11 grupuri sanitare.
ID: 160725 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 230.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Lazaret
  • Numar camere: 10
  • Nr grupuri sanitare: 11
  • Suprafata utila: 250 m2
  • Suprafata construita: 280 m2
  • Suprafata teren: 500 m2
  • Deschidere: 20 m
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Pensiune de vanzare in Sibiu zona Garii, structurata prin D+P+1E+M, situata la doar 5 minute de mers pana in gara si la doar 15 minute de mers pana in centrul orasului ( Piata Mare ).
Aceasta pensiune are o suprafata utila de 240 mp si se compune din: la demisol se afla o crama foarte spatioasa amenajata in stil rustic. La parter se regaseste receptia pensiunii, o bucatarie, sala de mese, wc serviciu si o camera cu baie pentru inchiriat.
Etajul este alcatuit din 6 camere cu paturi duble cu baie proprie, o camera cu 3 paturi si baie proprie. Iar la mansarda se mai afla inca 2 camere cu baie proprie unde locuiesc proprietarii acestei pensiuni. Acest imobil are imbunatatiri precum interfon la intrarea in curte, usa din PVC la intrarea in imobil, geamuri termopane, gresie, faianta in holuri, bai, bucatarie, sala de mese, centrala termica, obiecte sanitare. Imobilul mai detine si o curtea interioara pavata cu o suprafata de 250 mp, in care se pot parca aproximativ 6 autoturisme.
Aceasta pensiune functioneaza de 7 ani, avand clientela formata, toate actele si autorizatiile la zi, care va poate aduce un profit din prima zi in care deventi proprietari.
Pretul de vanzare pentru acest imobil complet mobilat si utilat este de 230.000 euro.
  • Vanzare 230.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 160725 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 12461 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1507 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.08.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei